bunga pahar terkini 2016

jamu dara

6TROPIN FAT BURNER

6TROPIN FAT BURNER
Nak turunkan berat badan tanpa perlu berdiet dan bersenam secara keterlaluan?

pemborong produk kecantikan muka

pemborong produk kecantikan muka
produk kecantikan muka

sigma eyes

sigma eyes
PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH

KAMBING GOLEK USJ GERENTI SEDAP

Wednesday, October 3, 2012

TESTIMONI JAMU SUSUK DARA 4

Fara Faizal berkATA: Testimonia diri sendiri

Hari ni saya telah menggunakan dua produk susuk dara resources yang sedang menjadi sebutan ramai, iaitu deep heat lotion dan body slim soap
Di pendekkan cerita, rakan ku telah berpesan jika nak 
pakai deep heat gel ini dalam kuantiti sedikit ajer, tapi biasalahkan insan sepertiku yang telah mencuba pelbagai produk yang berkaitan dengan slim meyelim ini
pada sebelum ni, kata ajer panas tapi, hampa. Llalu saya pun menyapulah deep heat ke bahagian lemak2 degil.
Pada permulaannya, rasanya sejuk. Tapi, tidak berapa lama selepas itu.......nak tahu apa yang saya rasa penangan dik deep heat lotion
1. kepanasan
2. berpeluh2 macam di sauna
3. dan rasa nak pitam......

so, apa lagi, saya pun.......faham2ajer (dalam keadaan 18sx, tapi mujur di rumah)
Almaklumlahkan dah jual mesti mau test....baru boleh cerita kat orang, hehe...

moral of the story: ikut ajer arahan yang diberikan, berikut dibawah disertakan tips dari pengasas:
❤Tips menggunakan Susuk Dara Deep Heat Lotion & Slimming Soap❤

❤Dos lotion sebesar syiling 50 sen tu sudah cukup untuk you all sapu mliputi area perut,pinggang dan bontot... Please ya bila sapu lotion ni xdigalakkan pkai bengkong atau kors
et.Sbb tempat sapuan ni seeloknya biarlah didedahkn kepada free air kluar masuk. Klu you all pkai korset atopun bengkong nnti rasa nk pengsan.lpas tu relax abou
t 45 minit ya..then bru brgerak.

❤klu you all nk wrap dgn plastik wrap yg lmbut tu,start 1 jam slpas mndi.sapu kt tmpat ada masalh lebihan lemak.wrap tu jgn ketat2 sangat ya.then u relax,tido.tjuan wrapping mcm di slimming center tu utk mnakung peluh.

❤klu you all nk guna dos yg banyak,guna utk satu area setempat ja.jgn sapu all over.contoh klu perut,perut jer.relax,baring dan boleh juga wrap.slpas 45 minit hingga dua jam,bangun dan mandi.lpas tu you all akan still trasa warm lebih kurang kekal 24jam.

Ingat tau, jika tak nak jadi macam saya, ikut jer arahan....

No comments:

Post a Comment