bunga pahar terkini 2016

jamu dara

6TROPIN FAT BURNER

6TROPIN FAT BURNER
Nak turunkan berat badan tanpa perlu berdiet dan bersenam secara keterlaluan?

pemborong produk kecantikan muka

pemborong produk kecantikan muka
produk kecantikan muka

sigma eyes

sigma eyes
PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH

KAMBING GOLEK USJ GERENTI SEDAP

Wednesday, October 3, 2012

BERMINAT NAK CUBA JAMU SUSUK DARA?


salam kakyu,
sy berminat nak try produk jsd ni. boleh suggest kt sy x apa yg perlu sy ambil dlu. sy tgh cri produk utk merapatkn. and sy dh baca jsd punye produk2 penjagaan miss v tu. sy berminat nk cuba lh. sy dh berkahwin ank 2. bfeed mom. 
tq,XXXX

2 minutes agoJamu Susukdara Stokis Kakyu

salam XXXX..yg paling basic XXXX kena ambik ialah "jamu pengantin dara" utk cuci dalaman. Apa2 kita bersihkan dalaman kita dulu, kasik kuar lendir2 keputihan, air2 busuk dan darah2 beku yg tercicir n tersumbat kat dalam. kalo terus nak rapat, habislah yg kotor terus tersumbat takleh nk kuar. lps "alien" da kuar, XXXX jgn risau, gerenti rapat, ketat dan sempit. Nak sempit lg dan padatkan susuk badan, kecutkan rahim XXXX makan jad (tp sedihnya yg ni skrg out of stock), tp bole ganti dgn maajun coklat habibi kasi peredaran darah lancar n buang angin dlm badan. Then tuk jagaan luaran, XXXX guna Feminin wash berubat kita n guna masker vagina spya yg putput kita menjadi gebu dan mana yg menggeleber lepas bersalin tu jd membukit gebuss. Breastfeed tak jadi masaalah sbb jamu n maajun tu membanyakkan air susu, tp just make sure baby XXXX tak panas. kalo baby kuar taik mata atau tercirit2 XXXX stop kejap or kurang kan dos.

http://www.facebook.com/jamususukdarasepang

No comments:

Post a Comment