bunga pahar terkini 2016

jamu dara

6TROPIN FAT BURNER

6TROPIN FAT BURNER
Nak turunkan berat badan tanpa perlu berdiet dan bersenam secara keterlaluan?

pemborong produk kecantikan muka

pemborong produk kecantikan muka
produk kecantikan muka

sigma eyes

sigma eyes
PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH

KAMBING GOLEK USJ GERENTI SEDAP

Tuesday, December 4, 2012

TESTIMONI COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE








Produk terbaru dari rangkaian susuk dara resources, keluaran khas dari AMBAR KASTURI BEAUTY AND HEALTH MARKETING

Nama produk:
COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE di perkaya dengan Astaxhantin dan Vitamin C.

Harga: Rm 100/12 Sachet

Salam kepada pelanggan2 yang dihormati sekalian..

Suplemen kolagen susukdara bukan semata2 kolagen dan astaxhantin yg kaya dgn Vit-C tetapi mempunyai campuran herba manjakani, kacip fatimah dan habatus sauda. Disamping kita semua ingin kelihatan cantik, kulit menjadi putih dan cerah, bebas kusam dan jeragat, gebu, mulus, anggun dan remaja. Suplemen kolagen susuk dara juga berfungsi mengetatkan dalaman, menguatkan cengkaman otot vagina, mencegah keputihan, mengencangkan payudara, menguatkan otot sendi dan melewatkan proses penuaan.

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE juga berfungsi memperbaiki struktur kulit supaya cerah dan putih, menutup liang pori, menghilangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata serta menyihatkan kuku dan rambut. Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat.

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin. Ibu mengandung tidak digalakkan.

Cara makan:
Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dengan air. Ambil 1 sachet sebelum tidur. Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama.

------------------------ --- ------------------------------

PERHATIAN: OLEH KERANA SUMBER COLLAGEN BOLEH JUGA DIDAPATI DARIPADA HAIWAN SEPERTI LEMBU DAN BABI SELAIN IKAN DAN GAMAT, KAMI MEMBERI JAMINAN BAHAWA SUMBER2 BAHAN PRODUK KAMI ADALAH DARI SUMBER2 YANG HALAL TOYYIBAN DAN DIJAMIN KEBERSIHANNYA. INSYAALLAH...

Saturday, December 1, 2012

agen JAMU SUSUK DARA DI KEHENDAKI


Tawaran kepada mereka yg ingin mulakan perniagaan Online...

Dengan permulaan yg rendah tetapi pulangan yang tinggi kerana permintaan produk Jamu Susuk Dara yang makin meningkat, pengguna sedia ada...

Harga Stater Kit sebagai Agen JSD:
~Modal RM100.00
~Postage RM7.00 (W/M) / RM11.00 (E/M)
~Diberi 5 unit Masker Vagina Bernilai RM125.00
~Diskaun 20% bagi setiap produk keluaran JSD (tiada had minima)
~Info dan bimbingan disediakan.
berminat boleh pm sy di
http://www.facebook.com/messages/jamususukdarasepang


Friday, November 23, 2012

bunga telur tisu exclusive




















EXCLUSIVE bunga telur oversize

1 pahar can fit 25 till 30pc only.


material bunga:napkin paper

Tuesday, November 20, 2012

BUNGA TISU OFFWHITE+LIGHT PINK




ORDER BUNGA SAHAJA
MATERIAL:NAPKIN PAPER

BUNGA TISU








ORDER BUNGA TISU SAHAJA-RED BY NAPKIN PAPER



TESTIMONI JAMU SUSUK DARA

♥ Testimoni & pengakuan ikhlas Agent JSD Eddy Sara Hadi sendiri ♥ ♥

1st sy tertarik utk mencuba JSD apabila sy terbaca kebaikan CLH (coklat habibi) utk menghilangkan segunggut, tp blum lg nk cuba...sllu sy buka group JSD Proud Voilet utk
bca testimoni yg ada...smpi la 1 ari hati sy terbuka utk membeli CLH sbb x tahan dgn segunggut yg sy alami dri remaja lg smpi la beranak 1, sakit yg xtau nk ckp 
mcmna hanya Allah & wanita2 yg sma mengalami segunggut mcm sy je yg tau...byk usaha, ubat, mcm2 yg da sy,mak,abg, suami & family sy da buat smua x bole nk hilangkn sggut ni, dgn doktor pakar pn da jmp, jwpn doktor hanya kawin je bole sembuhkn sggut ni...da kawin da beranak 1 pn haram nk baik...huhuhu...bln pertama mkn JJC,CLH,guna Hot lotion, Intim Gel & masker...mkn & guna ari2, smpi msa period...nervous ni...ari per1 ok...2nd day ok...3th day ok...4th day ok jgk...ermm...ada harapan x sakit...syukur Alhamdullilah smpi 3x period utk bln ke3 ni slps menggunakn JSD langsung sy x rsa sakit...sy bersyukur sgt2 da jmp produk yg btl utk sggut sy...kerja & aktiviti harian sy berjalan lancar...xda gangguan...mood pn ok je..syukur Alhamdulillah.. kpd wanita2 d luar sna yg mengalami sggut mcm sy dlu...cuba la guna produk ni, bkn nk promosi utk beli sja2 tp produk ni btl berkesan...x bole nk beli smua...cuba la CLH dlu...misi sggut sy da ok, skrg misi nk hamil pla... ;-) Insyaallah... Amin.... ♥
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang

Friday, November 16, 2012

PENGAMBILAN AGEN TELAH DIBUKA 15/11/12

PERHATIAN!!! PENGAMBILAN AGEN TELAH

DIBUKA 15/11/12 SEHINGGA KUOTA PENUH

.
 TEMPAT ADALAH TERHAD. 

JIKA BERMINAT

SILA INBOX ATAU HUBUNGI
  
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang 

0193366005-JUNE

Wednesday, November 7, 2012

testimoni jamu susuk dara - 4 hari jerawat dah kurang

Petikan testimoni dari wall salah seorang pengedar JSD...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...NI TESTIMONI BARU SY TERIMA SEMLM DR SORNG CUST..

Salam Sis... Saje nk kongsi pengalaman nihhh. So happy dgn sabun magic tu
Saya ada resdung, tp jerawat2 X 
tumbuh kat muka. Semua lari ke tangan. Jd bla bace testimoni pengguna sabun tu boleh hilangkan parut n gatal2, saya cuba. Result dy memuaskan walaupun dalam 4 hari shj. Dulu buat treatment beribu ringgit kat M pun x bg kesan gini. Thanks ya..
Photo nih x edit langsung. Kesan jerawat dah berkurang. Gatal2 pun kurang.
Gamba atas lepas penggunaan 4 hari. Gamba bawah sebelum penggunaan, kadang2 jerawatnya lagi teruk dr tu.

Moga makin elok. Thanks ya
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang

Saturday, November 3, 2012

TESTIMONI JAMU SUSUK DARA - MAGIC SOAP

TESTIMONI PENGGUNA

27.10.2012

hai sis.. bestnye sabun ni, niat beli mase tu nak slimkn lemak. :). sy pki mcm sabun biasa, sental sume2 satu badan. xsangka dlm 1weeks jew ketiak sy dh putih. husband sy pn tegur.. klu x dia suke perli2 ketiak sy kt anak2.. hihihi lg stu wlpun masih bertingkat2 lemak di perut ni, tp terasa kulit tu firm jew.. xde rase menggeleber sgt.. kulit plak jadi halus n lembut.. kulit husband sy pn halus sb dia pn pakai rupenye2..hihihi betul2 MAGIC SOAP. pd yg belum cube tu, MUST TRY tau.. memang x rugi.. tqvm JSD.
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang

TESTIMONI JAMU SUSUK DARA- FEMININ WASH

TESTIMONI
28.10.2012

salam, hai kak.. xtau sy nk cakap suke ke, malu ke, bengang ke.. akk tau.. kan sy ada beli dgn akk FEMININ WASH hari tu. sy ada ckp kt akk yg sy xde apa2 masalah n juz nk jaga kebersihan jew.. husbd pn x penah komplen wlpun dh 4y kawen n ada ank 2 ni.. tetibe smlm mase sy lepas mandi, sy kuar toilet.. sy siap2 depan cermin. husband sy tegur.. "elok la awak pki brand tu, sejak
 awk pki dh xde bau lg dh.. lepas bersama pn xde bau, awk teruskn jew pki brand tu jgn tukar2 lg dh".. terkedu sy sekejap.. mcm nk suke.. mcm malu.. dlm hati ni..( oh!! rupe2nye selama ni dia simpan dlm hati jew yg putput aku ada bau)..huh!! sib baik sy tergerak hati nk cube produk JSD ni.. lepas ni sy mesti nk beli jamu pengantin pulak. klu dh ada stock jg lupe bg tau sy yer kak. tq bynk2.. love JSD.
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang
 



Monday, October 29, 2012

JAMU SUSUK DARA- JAGA KESIHATAN RAHIM

Rahsia Kecantikan Abadi Wanita Melayu

Kulit yang bersih, sihat, kemerahan semulajadi, tegang; rambut yang sihat, mata bersinar, bentuk tubuh badan menarik, payudara yang mekar tegang, awet muda dan sebagainya sememangnya sentiasa menjadi i
daman setiap yang bergelar wanita. Oleh itu ramai berusaha supaya kelihatan sentiasa cantik dan kelihatan sentiasa muda jelita dengan mengamalkan pelbagai amalan kecantikan dan juga menjaga tatarias supaya sentiasa kelihatan cantik.

Namun begitu, masih ramai yang terlupa kecantikan luaran bermula dari kecantikan dalaman: sekiranya rahim tidak sihat ianya menyerlah pada wajah, kulit menjadi kusam, tiada seri wajah, mudah ditumbuhi jerawat, kulit cepat berkedut, badan cepat letih, sakit sendi, rambut gugur, cepat menapouse dll. Selalunya ia berpunca dari rahim yang tidak sihat, keputihan yang melekat di dinding rahim, dll. Kebanyakan di antara kita kadangkala mengeluh kerana telah berhabis beratus-ratus RM dan masa untuk mengatasi masalah-masalah ini namun kesannya mengecewakan.

Di sinilah jamu memainkan peranan dalam kehidupan wanita-wanita melayu zaman dahulu. Amalan memakan jamu yang betul dan sesuai dapat membantu menyelesaikan setengah permasalahan kaum wanita khususnya. JAMU SUSUK DARA ada penyelesaianya..
sila pm sy untuk sebarang rundigan masalah
jamususukdarasepang@gmail.com atau pm di kotak MESSAGE .
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang


JAMU SUSUK DARA-minyak ikat kasih (20ml)--- rm65







DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

KEGUNAAN :
untuk melancarkan peredaran darah di zakar, untuk mengembang dan membesarkan zakar, memberi kekuatan pada zakar untuk keharmonian hubungan.

selain untuk aktiviti mengurut zakar, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama.

CARA PEMAKAIAN UTK SUAMI :
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit

KEISTIMEWAAN LAIN :
Boleh digunakan sebagai Pelincir ketika bersama, khas untuk isteri yang mengalami kekeringan.
Wanita boleh digunakan pada payudara dan punggung untuk memontokkan dan menegangkan.

PENGGUNAAN MINYAK IKAT KASIH YANG DISARANKAN:

dibawah testis ( buah zakar ) ADA LUBANG yang dipanggil lubang cincin. dimana disitu adalah centre kekuatan tenaga batin atau zakar suami.URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG ZAKAR DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.
SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN " ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN"

TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI..ALIRAN DARAH DIZAKAR N BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2.INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT DAN BERTENAGA.

more tips utk lelaki: nak ehem2 boleh sapukan sedikit minyak ikat kasih dan urutkan pada bebed. perfomance anda tidak mengecewakan insyaallah... nak mesra lagi..minTak isteri tolong urutkan ye...

untuk wanita...minyak ikat kasih ini digunakan untuk membesarkan dan memontoxkan payudara cam XX punya hehehehehe tut tut sensored. tak perlu pembedahan. dan tak perlu silikon. tapi kuar rumah pakai tudung labuh2 kalau tak nanti di inggap lalat dan tambah dosa.

cara guna selepas mandi - urutkan payudara dengan minyak ikat kasih lawan arah jam dan menarik payudara ke atas.ibu jari tekankan dibawah ketiak. dan 4 jari selebihnya naikkan payudara anda. ulang hingga 8 ke 10 kali.pastikan sebelom pergi kerja sapu dan urut. nanti boleh terasa puting payudara dan isi payudara berdenyut2 mcm nak piyed.montox, pejal dan anjal. nak ehem2 bak tido malam xpayah guna... nanti cik abe tak selesa.nak ehem2 kat situ letak minyak wangi lebih sikit..biar cik abe lalok...

ITULAH SEDIKIT SEBANYAK PENGGUNAAN KUALITI MINYAK IKAT KASEH YANG MEMBERI MANFAAT KEPADA SEMUA SUAMI DAN ISTERI.UNTUK LEBIH POWER MAKE SURE U REQUEST DGN SUSUK DARA RESOURSES YG PATI ORIGINAL :)
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang