bunga pahar terkini 2016

jamu dara

6TROPIN FAT BURNER

6TROPIN FAT BURNER
Nak turunkan berat badan tanpa perlu berdiet dan bersenam secara keterlaluan?

pemborong produk kecantikan muka

pemborong produk kecantikan muka
produk kecantikan muka

sigma eyes

sigma eyes
PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH

KAMBING GOLEK USJ GERENTI SEDAP

Friday, November 23, 2012

bunga telur tisu exclusive




















EXCLUSIVE bunga telur oversize

1 pahar can fit 25 till 30pc only.


material bunga:napkin paper

Tuesday, November 20, 2012

BUNGA TISU OFFWHITE+LIGHT PINK




ORDER BUNGA SAHAJA
MATERIAL:NAPKIN PAPER

BUNGA TISU








ORDER BUNGA TISU SAHAJA-RED BY NAPKIN PAPER



TESTIMONI JAMU SUSUK DARA

♥ Testimoni & pengakuan ikhlas Agent JSD Eddy Sara Hadi sendiri ♥ ♥

1st sy tertarik utk mencuba JSD apabila sy terbaca kebaikan CLH (coklat habibi) utk menghilangkan segunggut, tp blum lg nk cuba...sllu sy buka group JSD Proud Voilet utk
bca testimoni yg ada...smpi la 1 ari hati sy terbuka utk membeli CLH sbb x tahan dgn segunggut yg sy alami dri remaja lg smpi la beranak 1, sakit yg xtau nk ckp 
mcmna hanya Allah & wanita2 yg sma mengalami segunggut mcm sy je yg tau...byk usaha, ubat, mcm2 yg da sy,mak,abg, suami & family sy da buat smua x bole nk hilangkn sggut ni, dgn doktor pakar pn da jmp, jwpn doktor hanya kawin je bole sembuhkn sggut ni...da kawin da beranak 1 pn haram nk baik...huhuhu...bln pertama mkn JJC,CLH,guna Hot lotion, Intim Gel & masker...mkn & guna ari2, smpi msa period...nervous ni...ari per1 ok...2nd day ok...3th day ok...4th day ok jgk...ermm...ada harapan x sakit...syukur Alhamdullilah smpi 3x period utk bln ke3 ni slps menggunakn JSD langsung sy x rsa sakit...sy bersyukur sgt2 da jmp produk yg btl utk sggut sy...kerja & aktiviti harian sy berjalan lancar...xda gangguan...mood pn ok je..syukur Alhamdulillah.. kpd wanita2 d luar sna yg mengalami sggut mcm sy dlu...cuba la guna produk ni, bkn nk promosi utk beli sja2 tp produk ni btl berkesan...x bole nk beli smua...cuba la CLH dlu...misi sggut sy da ok, skrg misi nk hamil pla... ;-) Insyaallah... Amin.... ♥
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang

Friday, November 16, 2012

PENGAMBILAN AGEN TELAH DIBUKA 15/11/12

PERHATIAN!!! PENGAMBILAN AGEN TELAH

DIBUKA 15/11/12 SEHINGGA KUOTA PENUH

.
 TEMPAT ADALAH TERHAD. 

JIKA BERMINAT

SILA INBOX ATAU HUBUNGI
  
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang 

0193366005-JUNE

Wednesday, November 7, 2012

testimoni jamu susuk dara - 4 hari jerawat dah kurang

Petikan testimoni dari wall salah seorang pengedar JSD...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...NI TESTIMONI BARU SY TERIMA SEMLM DR SORNG CUST..

Salam Sis... Saje nk kongsi pengalaman nihhh. So happy dgn sabun magic tu
Saya ada resdung, tp jerawat2 X 
tumbuh kat muka. Semua lari ke tangan. Jd bla bace testimoni pengguna sabun tu boleh hilangkan parut n gatal2, saya cuba. Result dy memuaskan walaupun dalam 4 hari shj. Dulu buat treatment beribu ringgit kat M pun x bg kesan gini. Thanks ya..
Photo nih x edit langsung. Kesan jerawat dah berkurang. Gatal2 pun kurang.
Gamba atas lepas penggunaan 4 hari. Gamba bawah sebelum penggunaan, kadang2 jerawatnya lagi teruk dr tu.

Moga makin elok. Thanks ya
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang

Saturday, November 3, 2012

TESTIMONI JAMU SUSUK DARA - MAGIC SOAP

TESTIMONI PENGGUNA

27.10.2012

hai sis.. bestnye sabun ni, niat beli mase tu nak slimkn lemak. :). sy pki mcm sabun biasa, sental sume2 satu badan. xsangka dlm 1weeks jew ketiak sy dh putih. husband sy pn tegur.. klu x dia suke perli2 ketiak sy kt anak2.. hihihi lg stu wlpun masih bertingkat2 lemak di perut ni, tp terasa kulit tu firm jew.. xde rase menggeleber sgt.. kulit plak jadi halus n lembut.. kulit husband sy pn halus sb dia pn pakai rupenye2..hihihi betul2 MAGIC SOAP. pd yg belum cube tu, MUST TRY tau.. memang x rugi.. tqvm JSD.
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang

TESTIMONI JAMU SUSUK DARA- FEMININ WASH

TESTIMONI
28.10.2012

salam, hai kak.. xtau sy nk cakap suke ke, malu ke, bengang ke.. akk tau.. kan sy ada beli dgn akk FEMININ WASH hari tu. sy ada ckp kt akk yg sy xde apa2 masalah n juz nk jaga kebersihan jew.. husbd pn x penah komplen wlpun dh 4y kawen n ada ank 2 ni.. tetibe smlm mase sy lepas mandi, sy kuar toilet.. sy siap2 depan cermin. husband sy tegur.. "elok la awak pki brand tu, sejak
 awk pki dh xde bau lg dh.. lepas bersama pn xde bau, awk teruskn jew pki brand tu jgn tukar2 lg dh".. terkedu sy sekejap.. mcm nk suke.. mcm malu.. dlm hati ni..( oh!! rupe2nye selama ni dia simpan dlm hati jew yg putput aku ada bau)..huh!! sib baik sy tergerak hati nk cube produk JSD ni.. lepas ni sy mesti nk beli jamu pengantin pulak. klu dh ada stock jg lupe bg tau sy yer kak. tq bynk2.. love JSD.
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang