bunga pahar terkini 2016

jamu dara

6TROPIN FAT BURNER

6TROPIN FAT BURNER
Nak turunkan berat badan tanpa perlu berdiet dan bersenam secara keterlaluan?

pemborong produk kecantikan muka

pemborong produk kecantikan muka
produk kecantikan muka

sigma eyes

sigma eyes
PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH

KAMBING GOLEK USJ GERENTI SEDAP

Wednesday, May 29, 2013

Testimoni Berina C Plus KELUARAN SERI DEWI MALAM

Formulasi Berina amat sesuai bagi golongan kanak-kanak, pelajar dan remaja untuk menjaga minda yang cemerlang dan akhlak yang baik. Khasiat Vitamin A, C dan E, Zat Besi, Madu dan makanan sunnah seperti Kismis, Buah Tin, Delima, Madu, Habattu Sauda, Saffron dan Gam Arab dapat membantu memberi kesan yang baik pada individu yang mengamalkannya. Satu formulasi yang membantu memberi kesan positif dari sudut jasmani dan rohani anak-anak serta diri anda sendiri. Semoga usaha murni ini dapat membantu melahirkan insan soleh dan solehah. Insya Allah.

RAHIM KOTOR

Kekotoran didalam rahim yang dapat disingkirkan dengan penggunaan produk Seri Dewi Malam item Susukan Qalbu dan Jamu Dewi Suci.

Pada mulanya mereka tidak menyangkakan yang kotoran ini wujud dalam persekitaran dalam rahim mereka. Setelah penerangan secara rasional kepada mereka tentang bagaimana kotoran-kotoran ini boleh berada, maka mereka mencubanya berdasarkan proses-proses yang telah ditunjukkan oleh kami.

Percayalah kotoran ini akan lebih berbahaya dan berkemungkinan mendatangkan penyakit yang disebabkan kelamin sprt cyst, fibroid serta kesukaran dalam proses mendapatkan zuriat.

Jika anda ingin tahu bagaimanakah tahap kesihatan rahim anda benar-benar bersih silalah berhubung dengan saya atau pengedar-pengedar saya untuk mendapatkan penerangan khusus tentang penggunaan produk kami.




Masalah Susah Sendawa. Susah Kentut & Rasa tidak selesa selepas makan

Ma'ajun Cinta Adam & Hawa


SOALAN : Saya Mengalami Masalah Susah Sendawa. Susah Kentut & Rasa tidak selesa selepas makan.. Kadang2 saya nampak perut saya seperti membesar. Apakah produk SDM dapat membantu masalah saya ni?

JAWAPAN :Itu adalah kembung perut. Kembung perut adalah reaksi angin dalam perut. Ia terjadi apabila badan bertindak mengeluarkan angin berlebihan yang terhasil daripada minuman dan menelan makanan bersama air liur. Kembung perut adakala boleh memalukan. Tetapi ia masalah biasa yang boleh terjadi kepada semua peringkat umur. Secara purata kebanyakan manusia melepaskan gas 15 kali hingga 40 kali setiap hari....

Cubalah Ma'ajun Cinta Adam & Hawa segala angin dalam badan akan keluar dengan mengamalkannya. pm inbox @ sms ke 019-3366005
MAKJUN CINTA ADAM DAN HAWA;
mengandungi herba2 yg terdiri daripada>> 
LADA PAHIT
TONGKAT ALI HITAM
MATA PELANDUK
MAHKOTA DEWA
BELUT
SARSI
MADU
lain-lain herba terpilih...



Masalah Kulit Kepala Bayi Berkerak

Moden Tradisional Virgin Coconut Oil
with
Lemon Aromatheraphy

[NEMO]







Masalah kulit kepala bayi berkerak??? Gunakan NEMO-MTVCO keluaran Moden Tradisional Seri Dewi Malam.

Soalan:-
Salam Kak Anne, baby saya ada masalah kulit kepala berkerak. Dah sapu dah dgn baby oil tapi still berkerak...apa tu orang kata msih berkeruping ??. Geram betul,tangan sya asyik garu kerak tu, nak hilangkan dari kulit kepala dia. Pas tu nampak merah-merah pulak bekas.. kesian dia, pediah agaknye. Akak ada produk tuk baby saya tak? 

Jawapan :-
W'salam . Dear produk MT SDM ada disediakan untuk kegunaan dari bayi hingga dewasa. Untuk masalah dear nih, akak syorkan sangat2 awak gunakan NEMO-MTVCO pada kulit kepala baby awak tu..bukan setakat kulit kepala, boleh jadi minyak urut seluruh badan baby, ruam@ rashes sekali . Cukup selamat untuk digunakan dan tidak panas. Cara nak guna:-

i) Lumurkan minyak MTVCO atas kulit kepala baby hingga kerak tu lembab dan kembang.
ii) Sisir/sikatlah lembut2..dan buang mana yang tertanggal sahaja...jgn dipaksa mana kerak2 yg masih melekat di kepala takut luka.
iii) bila mandi@basuh di bahagian kepala baby, guna air suam2 biasa2 jer dgn syampoo yg lembut ...jgn guna air panas atau sejuk sangat. Ini untuk elakkan kerak jadi terlalu kering.
iv) Ulang penggunaan MTVCO...hingga hilang kerak kepala tu yer. Insyaallah cubalah dengan izin Allah kerak akan hilang. 

Dulu, org2 tua kata...kepala baby berkerak ni "sawan " maaflah akak pun x tahu sawan apa..dan secara tradisional dorang gunakan minyak kelapa atau santan lumur kat kepala baby. Orang moden sekarang kata "cradle cap" , secara moden x perlu susah2 rawatlah dengan menggunakan Moden Tradisional Virgin Coconut Oil keluaran MT-SDM

Perut buncit?Rekahan semasa hamil? Hilangkan dengan Lotion Herba (Cooling Slimming Essence @ Medicated Hot Essence)

Perut buncit?Rekahan semasa hamil? Hilangkan dengan Lotion Herba (Cooling Slimming Essence @ Medicated Hot Essence)
FUNGSINYA:-
~ membantu anda melangsingkan badan 
~ mendapatkan kontur/bentuk V dimuka 
~ mengurangkan lapisan lemak degil di dagu 
~ mengatasi masalah perut buncit 
~ membuang angin dalam badan 
~ melancarkan peredaran darah 
~ mengatasi masalah selulit dan rekahan akibt mngandung 
~ mengatasi masalah lenguh2 sendi dan sakit badan 

CARA PENGGUNAAN : 
~ sapu dan urut perlahan2 ditempat yg dikehendaki. 
~ Krim esen akan meresap ke dalam kulit dan proses metabolisma akan berlaku.

=====================
BAGAIMANA NAK BELI?
=====================
SILA KLIK LINK DI BAWAH DAN TYPE SAYA NAK BELI CSE

PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1-2 hari waktu bekerja). Produk akan diposkan meggunakan perkhidamtan (POS LAJU)

COOL SLIMMING ESSENCE WITH MULTI VITAMIN – RM48 / 100ML

COOL SLIMMING ESSENCE WITH MULTI VITAMIN – RM48 / 100ML

Updated on Monday
BERFUNGSI UNTUK

:- membantu anda melangsingkan badan
:- mendapatkan kontur / bentuk - V di muka dan hidung lebih runcing
:- mengurangkan lapisan lemak degil di dagu
:- membantu memecahkan lemak di badan
:- mengatasi masalah perut buncit
:- membuang angin dalam badan
:- melancarkan peredaran darah
:- mengatasi masalah selulit dan rekahan mengandung
:- mengatasi masalah lenguh sendi dan sakit badan
:- menghaluskan kulit
:- menggebukan

~ plus lotion ni wangi..bau nyer sangat menenangkan








Monday, May 27, 2013

JOM KITE Hulurkan Derma, Zakat dan Sedekah

SALAM KAWAN-KAWAN SUME, APA KATA KITE SET KAN RM2 DLM AKAUN KITE UNTUK BERSEDEKAH.. RM2X12BULAN=RM24 SETAHUN..  RM24 X 10 ORG =RM240... DAPATLAH KITA MEMBANTU PELAJAR2 TAHFIZ DI MADRASAH INI. SEMOGA DGN SUMBANGAN INI  KEHIDUPAN KITA LEBIH SEMPURNA DAN DI BERKATI ALLAH..
KL 71 Kesang Laut
84000 Muar, Johor.
Tel: 06-9532400 / 06-9511568 / 06-9544960
H/P: 013-2075677
Faks: 06-9532400
Email: mudirmadrasah@gmail.com
Hulurkan Derma, Zakat dan Sedekah anda atas nama:
Madrasah Tahfiz Al-Quran An-Nuur
No. Akaun Bank Islam : 01023010061392






Sunday, May 26, 2013

LOVE BIRD OIL SERI DEWI MALAM- RM 65 / 20 ML





ITEM : LOVE BIRD OIL
HARGA : RM65 / 20 ML
 


BERFUNGSI UNTUK
ENCIK SUAMI
- Melambatkan ejakulasi dan tahan lebih lama
- Membesarkan, menegang, memanjangkan zakar ke tahap maksima
- Mengelakkan tiada ereksi atau mati pucuk
- Memantapkan dan memadatkan zakar secara semulajadi
- Melancarkan perjalanan darah di bahagian zakar
- Melambatkan pancutan
- Menambahkan nikmat sang isteri
- Menguatkan dan memperkasakan zakar suami

PUAN ISTERI
- Menegang dan memejalkan payudara
- Menghaluskan dan menggebukan payudara
- Memadatkan, memejal dan menonggekkan punggung
RAMUAN
:- Belacak
:- Pinang muda
:- Minyak kelapa dara
:- Dan beberapa herba terpilih

CARA GUNA

URUT LEPAS MANDI SELAMA 3 MINIT 2 KALI SEHARI


UNTUK LELAKI
- Mulakan di pagi hari dgn meminum atau makan hidangan yg panas
- Para suami tidak digalakkan memakan yang sejuk dari peti ais
- Urutan sebaiknya dilakukan sebelah malam atau pagi
- Biarkan kering seketika dan boleh beraksi bila-bila masa
- Lakukan urutan selama sebulan, akan besar dan panjang secara semulajadi.
- Titikkan Love Bird Oil ke tapak tangan dan sapukan ke seluruh zakar
- Genggam zakar dan urut perlahan-lahan menaik dari pangkal dubur ke arah kepala zakar
- Ulang selama 10 minit

UNTUK PEREMPUAN
- Sapukan pada payudara dan urutkan dari bawah ke atas dlm bentuk pusingan hingga ke pangkal ketiak
- Urutkan juga di pangkal ketiak dan lengan ke arah bahu
- Urutkan di punggung ke arah atas dan naikkan kaki ke belakang utk membentuk dan menaikkan punggung.
- boleh juga digunakan untuk "sengkak" dari punggung



Friday, May 24, 2013

PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH DI PASARAN 2013

  • Twilight (New)
  • Cookie (New)
  • Starry Eye (New)
  • Icy Melon (New)
  • Bat (New)
  • Jewel (New)
  • S-9 (New)
  • Hana (New)
  • V1-25 (New)
  • Ace Black
  • Ariale
  • BarbieDoll400
  • Bling13
  • Blytheye
  • Bodone
  • BT15
  • Bubble
  • Candarae
  • Celeb Nudy
  • Crayon217
  • Crystal
  • Dahomy-Pearl Prime
  • Dizon
  • Dolly Eye
  • Dreamy
  • Fairy
  • Flower
  • Furfur-Pearl Prime
  • Georgiae
  • Gothic
  • KiraKira
  • Lathae
  • Lucidae
  • Mx21
  • Natural 3Tones
  • POP.C Dark
  • POP.C Light
  • Princess Nudy
  • Puffy 3tones
  • Rosy Rosa
  • Segoi-Pearl Prime
  • SugarCandy

SENARAI CONTACT LENS 2013. UTK MELIHAT KATALOG sila tekan link https://www.facebook.com/Sigma2Eyes atau  BOLEH EMAIL KE rayyanstore@gmail.com atau terus hubungi 017-6916560 pn liza.

PROMOSI CLEAR STOCK KIDS STUFF


hanya rm19 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
PROMOSI CLEAR STOCK ADIDAS PRE-WALKER
PRICE:RM19
SIZE:6-12MTH


hanya rm19 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
PROMOSI CLEAR STOCK ADIDAS PRE-WALKER
PRICE:RM19
SIZE:3-6MTH,6-12MTH


hanya rm19 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
PROMOSI CLEAR STOCK ADIDAS PRE-WALKER
PRICE:RM19
SIZE:6-12MTH

hanya rm19 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
PROMOSI CLEAR STOCK ADIDAS PRE-WALKER
PRICE:RM19
SIZE: 3-6MTH,6-12MTH

PROMOSI CLEAR STOCK BABY GUESS TEE ORANGE SHOES-RM12 SAHAJA.. material soft cotton. kain strectable.. small cutting. kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic

PROMOSI CLEAR STOCK RM12
BABY GUESS TEE
SOFT MATERIAL

darkgrey- size 6-9mth, 24mth
orange-size 3-6m, 6-9mth, 24mth
 kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic



PROMOSI CLEAR STOCK.. RM10 SAHAJA.. HANYA DI RAYYANSTORE.. TINGGAL DUA HELAI SAHAJA.COLOR DUSTY PURPLE N ORANGE.. kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic


PROMOSI CLEAR STOCK RM14 SAHAJA.. TIMBELAND BOY 
SIZE:116cm atau 3-4Y last pc.. kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic

PROMOSI CLEAR STOCK RM14 SAHAJA.. TIMBELAND BOY 
SIZE:116cm atau 3-4Y last pc.. kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic


PROMOSI CLEAR STOCK THOMAS AND FRIENDS
SIZE: 12MONTH (BIG CUTTING 18MTH CAN FIT)
PRICE:RM27
kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic


PROMOSI CLEAR STOCK RM24 SAHAJA SEPASANG... size yg masih ada 24mth,2years,3years.. kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic




PROMOSI CLEAR STOCK RM24 SAHAJA SEPASANG... kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic



PROMOSI CLEAR STOCK RM24 SAHAJA SEPASANG... i love mom n dad.size 12mth, 3years, 5years... kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic


harga hanya RM29 SAHAJA PROMOSI CLEAR STOCK... kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
cari seluar jeans utk baby boy.. rayyanstore ada calvin klein jeans utk baby umur 9bulan.. seluar ni besar sket. bdk 12mth boleh pakai. pinggang ada adjustble.. harga hanya RM29 SAHAJA PROMOSI CLEAR STOCK...


harga hanya RM29 SAHAJA PROMOSI CLEAR STOCK... kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
cari seluar jeans utk baby boy.. rayyanstore ada calvin klein jeans utk baby umur 9bulan.. seluar ni besar sket. bdk 12mth boleh pakai. pinggang ada adjustble.. harga hanya RM29 SAHAJA PROMOSI CLEAR STOCK...


hanya rm32 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
levis kids 569 regular loose straight 4y
tinggal sehelai lagi..
color sama dalm gambar


hanya rm32 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yerhttps://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic
levis kids 569 regular loose straight 4y
tinggal sehelai lagi..
color sama dalm gambar




promosi clear stock..hanya rm10 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic


promosi clear stock..hanya rm10 sahaja.. kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic


promosi clear stock..hanya rm10 sahaja.. size 3-6mth.last pc kalau berminat boleh pm sy di sini yer https://www.facebook.com/messages/RayyanRepublic