Tempahan bunga tisu untuk bunga pahar/bunga telur/aqiqah

Tempahan bunga tisu untuk bunga pahar/bunga telur/aqiqah
contact -0193366005-june(klik pada gambar bunga untuk melihat contoh2 yang lain)

OFFER MARCH & APRIL

seri dewi malam

seri dewi malam

Qlimax Malaysia - Agen Dno

Qlimax Malaysia - Agen Dno
Wanita gilakan 'awang hitam' sebab besar? Dengan Qlimax, tak perlu besar, saiz lelaki Melayu pun jadi senikmat 'awang hitam'!Baca info -> www.qlimax.my/127

Le'chique skin care

Le'chique skin care

PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH

qalam2

qalam1

qalam3

Monday, April 14, 2014

QLIMAX




Wanita gilakan 'awang hitam' sebab besar? Dengan Qlimax, tak perlu besar, saiz lelaki Melayu pun jadi senikmat 'awang hitam'!

Baca info -> www.qlimax.my/127









Sunday, April 13, 2014

Le Chique Skincare at Femes Bazaar


Sesiapa nak try Le Chique Skincare tak perlu takut or risau. Cause if apa apa, you can come direct to me and tanya about anything. If ada masalah, boleh terus come to me and I'll try to solve it. Plus, it's not high on chemicals and it's very safe. Berapa lama boleh nampak kesan? It depends on your skin. Product ni tak jamin cepat dapat result ke apa cause in order to nampak result cepat, they'll need high usage of chemical but not in Le Chique. Semuanya berlaku dengan natural. Orang kata, nak cantik perlukan kesabaran. And kesabaran tu pun sebahagian daripada Iman. Hehehe Insyallah. And it's only RM98! Get yours now girls
0193366005










Tuesday, October 1, 2013

KEPUTIHAN DAN KEGATALAN DI FARAJ

KEPUTIHAN??BIASALAH.. SEMUA WANITA ADA KAN?… 


Tapi Keputihan Yang TIDAK NORMAL berlaku bila 

--> Rasa Gatal Yang Melampau

--> Muncul nya BAU-BAU yang tidak sedap

--> Lendir yg berwarna KUNING atau HIJAU

Jika terdapat salah satu kriteria di atas, Jangan Tunggu lagi!!!.. 

Bertindak segera kerana MASALAH KEPUTIHAN yang dibiarkan tanpa di rawat, menyumbang kepada:

# Kanser Serviks

# Ketidaksuburan

# Punca Miss V Gatal & Berbau

# Jangkitan Kuman seperti YIS & KULAT dan lain-lain masalah dalaman wanita...

SET LENGKAP KEPUTIHAN dari PRODUK SERI DEWI MALAM ini,sudah banyak membantu beribu-ribu wanita yang mengalami masalah ini tidak kira bujang atau pun sudah berkahwin.


1) SDM Jamu Dewi Suci -(Penggunaan: 3 bulan sekali) - Menyerap & mengeluarkan keputihan,air-air busuk hanyir, kekotoran @ darah beku, mengecutkan rahim & mengetatkan faraj.

2) SDM Jamu Dewi Dara (Amalan harian) - Merawat masalah keputihan, merawat senggugut, menstabilkan kitaran haid,firmkn body, memberi tenaga.

3) SDM Masker Intim (Amalan harian) - Merapatkan bibir faraj, merawat kegatalan & luka akibat keputihan.

4) SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash (Amalan harian) - Merawat masalah kegatalan Miss v, Menghapuskan bau-bauan yang tidak selesa, Miss V kekal segar, harum tanpa keputihan.

meh baca testimoni-testimoni pengguna jamu seri dewi malam
========================================
TESTIMONI 1 
Hahahaha...happy sangat2 na..bdan akak dah tahan sejuk..bahagian rahim akak pun tak kembang dah..keputihan tu ada masih, tp dah tak berbau mcm dulu..muka akak pun dah tak pucat mcm dulu..akak rasa berubah betol nie...syukur alhamdulillah..

TESTIMONI 2 
"Best makan JDD.. rasa badan makin segar dan cergas, perut pun dah tak buncit dah....pembuangan pun lawas...sekarang 2 kali sehari..kalau dulu sekali sehari pun payah...sebelum makan JDD muka pucat..skang bibir pun dah nampak merah...dulu terasa macam ada "something" kat pintu miss v...lepas makan JDD, dah takde dah...rasa macam rahim dah kemas...yang paling terkejut asset semua dah tegang, dah tak geleber dah...suka la JDD ni...sebelum ni ada makan jamu lain tapi tak sepower JDD ni..husband pon dah kasi green light supaya makan JDD selalu...nanti nak continue makan tiap-tiap bulan.

TESTIMONI 3 
Pg ni Sy nak Share Story pasai FW(rose)... FW ni membuatkan sy sgt selesa....bau hilang keadaan nyaman je bila guna....sgt2 selesa rasanya Miss V...En Hubby pon suke bila wife dia tak merunggut2 itu ini...Dulu2 apa2 mslh msti bgtau hubby.. Miss V ada keputihan lah...Miss V ada bau lah...Miss V gatal2 lah... Tp skrg tak lg..semua mslah selesai...Hubby pun senyum

TESTIMONI 4
Asalam kak... Tadi try MI tu, sapu kat sekitar V, sya try korek V, keputihan jadi cm getah..terkejut sya, tpi ok la snang nak tarik.... Ceoat pula ye kesan dy....tapi yg pling best V terus rasa ketat & rapat...hahahaha...mmg best le...

Buat wanita yang sudah berkahwin dan mengalami masalah GATAL-GATAL DAN KEPUTIHAN yang kritikal,Rawat lah segera supaya hubungan rumahtangga anda bertambah bahagia.

--> Dijamin HALAL.
--> 9/10 Pengguna kata BERKESAN.
--> Tiada kesan sampingan.
--> Ada kelulusan KKM.
--> Bertaraf GMP
--> 100% herba
--> Keluaran bumiputra


SET Untuk anak dara 
1.JAMU DEWI DARA 
2.MEDICATED FEMININ WASH 
3.MASKER INTIM

SET Untuk yg sudah berkahwin 
1.JAMU DEWI SUCI
2.JAMU DEWI DARA 
3.MEDICATED FEMININ WASH 
4.MASKER INTIM


=====================
BAGAIMANA NAK BELI?
=====================
LIKE MY PAGE:http://on.fb.me/11g0DHI
Untuk PM Sila KLIK link ni, http://on.fb.me/118oyty 
dan Type --- SY NAK SET KEPUTIHAN ---

Untuk Fast Respon SMS --- SY NAK SET KEPUTIHAN --- Ke 019-3366005

PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1-2 hari waktu bekerja). Produk akan diposkan menggunakan perkhidmatan POSLAJU.

PERHATIAN !!
Stok kami adalah amat terhad buat masa ini.Jadi dapatkan SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT.. PERCUMA SAMPLE MEDICATED FEMININ WASH Untuk 47org yang pertama sahaja!!

* AGEN & PENGEDAR di seluruh negeri di perlukan



Wednesday, May 29, 2013

Testimoni Berina C Plus KELUARAN SERI DEWI MALAM

Formulasi Berina amat sesuai bagi golongan kanak-kanak, pelajar dan remaja untuk menjaga minda yang cemerlang dan akhlak yang baik. Khasiat Vitamin A, C dan E, Zat Besi, Madu dan makanan sunnah seperti Kismis, Buah Tin, Delima, Madu, Habattu Sauda, Saffron dan Gam Arab dapat membantu memberi kesan yang baik pada individu yang mengamalkannya. Satu formulasi yang membantu memberi kesan positif dari sudut jasmani dan rohani anak-anak serta diri anda sendiri. Semoga usaha murni ini dapat membantu melahirkan insan soleh dan solehah. Insya Allah.

RAHIM KOTOR

Kekotoran didalam rahim yang dapat disingkirkan dengan penggunaan produk Seri Dewi Malam item Susukan Qalbu dan Jamu Dewi Suci.

Pada mulanya mereka tidak menyangkakan yang kotoran ini wujud dalam persekitaran dalam rahim mereka. Setelah penerangan secara rasional kepada mereka tentang bagaimana kotoran-kotoran ini boleh berada, maka mereka mencubanya berdasarkan proses-proses yang telah ditunjukkan oleh kami.

Percayalah kotoran ini akan lebih berbahaya dan berkemungkinan mendatangkan penyakit yang disebabkan kelamin sprt cyst, fibroid serta kesukaran dalam proses mendapatkan zuriat.

Jika anda ingin tahu bagaimanakah tahap kesihatan rahim anda benar-benar bersih silalah berhubung dengan saya atau pengedar-pengedar saya untuk mendapatkan penerangan khusus tentang penggunaan produk kami.




Masalah Susah Sendawa. Susah Kentut & Rasa tidak selesa selepas makan

Ma'ajun Cinta Adam & Hawa


SOALAN : Saya Mengalami Masalah Susah Sendawa. Susah Kentut & Rasa tidak selesa selepas makan.. Kadang2 saya nampak perut saya seperti membesar. Apakah produk SDM dapat membantu masalah saya ni?

JAWAPAN :Itu adalah kembung perut. Kembung perut adalah reaksi angin dalam perut. Ia terjadi apabila badan bertindak mengeluarkan angin berlebihan yang terhasil daripada minuman dan menelan makanan bersama air liur. Kembung perut adakala boleh memalukan. Tetapi ia masalah biasa yang boleh terjadi kepada semua peringkat umur. Secara purata kebanyakan manusia melepaskan gas 15 kali hingga 40 kali setiap hari....

Cubalah Ma'ajun Cinta Adam & Hawa segala angin dalam badan akan keluar dengan mengamalkannya. pm inbox @ sms ke 019-3366005
MAKJUN CINTA ADAM DAN HAWA;
mengandungi herba2 yg terdiri daripada>> 
LADA PAHIT
TONGKAT ALI HITAM
MATA PELANDUK
MAHKOTA DEWA
BELUT
SARSI
MADU
lain-lain herba terpilih...



Masalah Kulit Kepala Bayi Berkerak

Moden Tradisional Virgin Coconut Oil
with
Lemon Aromatheraphy

[NEMO]







Masalah kulit kepala bayi berkerak??? Gunakan NEMO-MTVCO keluaran Moden Tradisional Seri Dewi Malam.

Soalan:-
Salam Kak Anne, baby saya ada masalah kulit kepala berkerak. Dah sapu dah dgn baby oil tapi still berkerak...apa tu orang kata msih berkeruping ??. Geram betul,tangan sya asyik garu kerak tu, nak hilangkan dari kulit kepala dia. Pas tu nampak merah-merah pulak bekas.. kesian dia, pediah agaknye. Akak ada produk tuk baby saya tak? 

Jawapan :-
W'salam . Dear produk MT SDM ada disediakan untuk kegunaan dari bayi hingga dewasa. Untuk masalah dear nih, akak syorkan sangat2 awak gunakan NEMO-MTVCO pada kulit kepala baby awak tu..bukan setakat kulit kepala, boleh jadi minyak urut seluruh badan baby, ruam@ rashes sekali . Cukup selamat untuk digunakan dan tidak panas. Cara nak guna:-

i) Lumurkan minyak MTVCO atas kulit kepala baby hingga kerak tu lembab dan kembang.
ii) Sisir/sikatlah lembut2..dan buang mana yang tertanggal sahaja...jgn dipaksa mana kerak2 yg masih melekat di kepala takut luka.
iii) bila mandi@basuh di bahagian kepala baby, guna air suam2 biasa2 jer dgn syampoo yg lembut ...jgn guna air panas atau sejuk sangat. Ini untuk elakkan kerak jadi terlalu kering.
iv) Ulang penggunaan MTVCO...hingga hilang kerak kepala tu yer. Insyaallah cubalah dengan izin Allah kerak akan hilang. 

Dulu, org2 tua kata...kepala baby berkerak ni "sawan " maaflah akak pun x tahu sawan apa..dan secara tradisional dorang gunakan minyak kelapa atau santan lumur kat kepala baby. Orang moden sekarang kata "cradle cap" , secara moden x perlu susah2 rawatlah dengan menggunakan Moden Tradisional Virgin Coconut Oil keluaran MT-SDM

Perut buncit?Rekahan semasa hamil? Hilangkan dengan Lotion Herba (Cooling Slimming Essence @ Medicated Hot Essence)

Perut buncit?Rekahan semasa hamil? Hilangkan dengan Lotion Herba (Cooling Slimming Essence @ Medicated Hot Essence)
FUNGSINYA:-
~ membantu anda melangsingkan badan 
~ mendapatkan kontur/bentuk V dimuka 
~ mengurangkan lapisan lemak degil di dagu 
~ mengatasi masalah perut buncit 
~ membuang angin dalam badan 
~ melancarkan peredaran darah 
~ mengatasi masalah selulit dan rekahan akibt mngandung 
~ mengatasi masalah lenguh2 sendi dan sakit badan 

CARA PENGGUNAAN : 
~ sapu dan urut perlahan2 ditempat yg dikehendaki. 
~ Krim esen akan meresap ke dalam kulit dan proses metabolisma akan berlaku.

=====================
BAGAIMANA NAK BELI?
=====================
SILA KLIK LINK DI BAWAH DAN TYPE SAYA NAK BELI CSE

PS: Pesanan anda akan diuruskan secepat mungkin (dalam 1-2 hari waktu bekerja). Produk akan diposkan meggunakan perkhidamtan (POS LAJU)

COOL SLIMMING ESSENCE WITH MULTI VITAMIN – RM48 / 100ML

COOL SLIMMING ESSENCE WITH MULTI VITAMIN – RM48 / 100ML

Updated on Monday
BERFUNGSI UNTUK

:- membantu anda melangsingkan badan
:- mendapatkan kontur / bentuk - V di muka dan hidung lebih runcing
:- mengurangkan lapisan lemak degil di dagu
:- membantu memecahkan lemak di badan
:- mengatasi masalah perut buncit
:- membuang angin dalam badan
:- melancarkan peredaran darah
:- mengatasi masalah selulit dan rekahan mengandung
:- mengatasi masalah lenguh sendi dan sakit badan
:- menghaluskan kulit
:- menggebukan

~ plus lotion ni wangi..bau nyer sangat menenangkan








Monday, May 27, 2013

JOM KITE Hulurkan Derma, Zakat dan Sedekah

SALAM KAWAN-KAWAN SUME, APA KATA KITE SET KAN RM2 DLM AKAUN KITE UNTUK BERSEDEKAH.. RM2X12BULAN=RM24 SETAHUN..  RM24 X 10 ORG =RM240... DAPATLAH KITA MEMBANTU PELAJAR2 TAHFIZ DI MADRASAH INI. SEMOGA DGN SUMBANGAN INI  KEHIDUPAN KITA LEBIH SEMPURNA DAN DI BERKATI ALLAH..
KL 71 Kesang Laut
84000 Muar, Johor.
Tel: 06-9532400 / 06-9511568 / 06-9544960
H/P: 013-2075677
Faks: 06-9532400
Email: mudirmadrasah@gmail.com
Hulurkan Derma, Zakat dan Sedekah anda atas nama:
Madrasah Tahfiz Al-Quran An-Nuur
No. Akaun Bank Islam : 01023010061392