bunga pahar terkini 2016

jamu dara

6TROPIN FAT BURNER

6TROPIN FAT BURNER
Nak turunkan berat badan tanpa perlu berdiet dan bersenam secara keterlaluan?

pemborong produk kecantikan muka

pemborong produk kecantikan muka
produk kecantikan muka

sigma eyes

sigma eyes
PEMBORONG CONTACT LENS TERMURAH

KAMBING GOLEK USJ GERENTI SEDAP

Friday, October 12, 2012

MENYUSU BABY?? tp nak makan jamu susuk dara??

MENYUSU BABY?? tp nak makan jamu susuk dara??

Kita sarankan, if ibu menyusukan anak, after baby dah 6 months, sebab waktu tu baby dah start makan benda lain, tak bergantung dengan susu ibu sepenuhnya.. tapi andai ada yg nak cuba guna JSD j
uga walaupun baby tak cukup 6 months lagi, ibu tu sendiri kena lihat keadaan baby dia.. kalau dia rasa ada tindak balas tak baik pada baby dia, kurang kan dos jamu aku dara tu..kalau masih tak ok, stop dulu.. tapi sebenarnya menurut kata sis hani, takde masalah pada baby jamu ni... sebab anak sis hani pun dulu ok je.. sihat walafiat.. cuma keadaan dan tindakbalas utk setiap kes kadang2 berbeza... insyaAllah (^____^)

Saranan dr Pengasas JSD:Depends apa yg mak baby makan. Kalau mkn makanan harian yg disiplin mkn jamu dr susuk dara tak jd masalah sbb xde cina maki bhn utk cuci usus cirit birit. Puan ayu stokis JSD anak sudah 7bln masih breastfeed xjd apa2 masalah.
http://www.facebook.com/jamususukdarasepang


No comments:

Post a Comment